Tutustu palveluihimme

Mittaukset

Teemme lähes kaiken tarvitsemasi mittauksen kohteessa kuin kohteessa sadevesi-, jätevesi- ja vesijohtojen merkinnästä tien merkintämittauksiin, lopulliseen tarkeluovutusaineiston mittaukseen sekä luovutukseen. 

Lue lisää>

3D koneohjaus ja mallinnus

3D koneohjaus ja -mallinnus parantavat työmaan kustannustehokkuutta ja ovatkin viimeisinä vuosina yleistyneet räjähdysmäisesti. Koneohjauksen ansiosta työstä tulee helpompaa, nopeampaa ja tarkempaa.

Lue lisää>

Laserkeilaus

Laserkeilauksella saadaan tarkka kuva työmaasta. Käytössämme on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Trimble TX8 keilain, jolla tuotettu selkeä ja paikkansapitävä 3D-malli auttaa arkkitehteja ja työn johtoa suunnittelemaan työt tarkemmin.

Lue lisää>

UAV kuvaus

Tuotamme asiakkaillemme kattavaa tietoa ympäristön muodoista UAV-ilmakuvausten avulla. Ympäristön muotojen tarkka ymmärtäminen mahdollistaa työn tarkan suunnittelun ja tehokkaan johtamisen.

Lue lisää>

Laadunvalvonta

Valvonnan avulla vältytään tulevaisuudessa merkittäviltä rakennusteknisiltä ongelmilta. Markkinoiden parhaan laitteistomme ja vahvan osaamisemme ansiosta pystymme pitämään huolen siitä, että rakentaminen on taloudellista nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää>