Laserkeilaus

Laserkeilaus antaa millintarkan tilannekuvan kohteesta

Aloittamalla projektin tarkoilla mittauksilla ja 3D-laserkeilauksella varmistat, että kaikki menee alusta asti suunnitelmien mukaan. Käytössämme on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Trimble TX8 keilain, jolla tuotettu selkeä ja paikkansapitävä 3D-malli auttaa arkkitehteja ja työn johtoa suunnittelemaan työt tarkemmin.

Laserkeilauksen avulla kerätään työmaasta tietoa nopeasti ja tarkasti. Tuloksena syntyy yksityiskohtainen pistepilvi joka on sidottavissa määriteltyyn koordinaatistoon. Kuvaa voidaan hyödyntää heti tai se voidaan taltioida, jolloin sitä voidaan käyttää helposti työn myöhemmissä vaiheissa.

Laserkeilaus ei yleensä vaadi kohteessa suuria erikoisjärjestelyitä, joten se ei myöskään rasita meneillään olevia hankkeita. Rakennustyömaalla se ei aiheuta häiriöitä kohteessa, mikä tekee siitä erinomaisen tavan saada millintarkka kuva ympäristöstä.

Tässä muutamia esimerkkikuvia, joita olemme ottaneet kalustollamme. Jos tarvitset tietoa kohteestasi tai sinulla on kysyttävää laserkeilauksesta, ota yhteyttä!