Laadunvalvonta

Pitämällä huolen siitä, että hommat hoidetaan oikein, säästät aikaa ja rahaa nyt ja tulevaisuudessa

Valvontatöiden tärkein tehtävä on pitää huoli siitä, että työmaalla tapahtuvat asiat tapahtuvat oikein ja oikea-aikaisesti. Näin vältytään tulevaisuudessa merkittäviltä rakennusteknisiltä ongelmilta. Markkinoiden parhaan laitteistomme ja vahvan osaamisemme ansiosta pystymme pitämään huolen siitä, että rakentaminen on taloudellista nyt ja tulevaisuudessa.

Levykuormituskoe sekä kantavuusmittaus Loadman

Oikein tehdyn levykuormituskokeen avulla varmistetaan jo ennakkoon, että tuleva rakennelma ei lähde painumaan. Näin varmistetaan, että vältytään useilta muilta käytännön ongelmilta ja taloudellisilta takaiskuilta. 

Valvontatehtävät

Valvontatöiden tarve määritellään aina tapauskohtaisesti ja ne voivat sisältää esimerkiksi valvontakäyntejä, valvontamittauksia, asiakirjavalvontaa ja selvitysten arviointia. Valvonnassa tärkeintä on saumaton yhteistö eri toimijoiden välillä.

Urakka-asiakirjojen laadinta

Asiakirjojen tekeminen oikealla tavalla ja juridisesti oikein on haastavaa, jos niitä ei ole tehnyt työkseen. Me autamme paperihommat kuntoon, jotta asiakkaamme voivat keskittyä työntekoon.

Määrälaskenta

Laskemme tarvittavien materiaalien määriä asiakkaidemme toimittamien dokumenttien avulla. Vuosien varrella olemme olleet mukana jo satojen erilaisten rakennushankkeiden suunnitteluvaiheessa tuottamassa tietoa niiden budjetoinnin tueksi.

Tässä muutamia kuvia töistä, joissa olemme hoitaneet laadunvalvontaa. Jos tarvitset apua laadunvalvontaan liittyvissä asioissa, voit olla meihin yhteydessä milloin vain!